Leeuwenhoek Hospital

Cancer care centre

Leeuwenhoek Hospital

The Cancer Centre Amsterdam, part of the Antony van Leeuwenhoek Hospital in Amsterdam, needs to be rebuilt and enlarged on its existing site. A temporary institute is to be erected during the construction activities. This is conceived as a series of containers on a small site next to the A10 motorway, within the Zuid-as Development Zone in Amsterdam. The tight location demands a vertical institute. The location next to one of the busiest highways of the Netherlands provides the opportunity to attract more attention for the institute. Each container has been painted in a way that together they advertise the existence of the institute to cars passing on the highway.

Upcycle Sustainable Systems & Eco Design by Pixel Kingdom
Find us on Facebook and Twitter